Eladó lakás

Komló, Vértanúk

Irányár: 5 990 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Diófa

Irányár: 7 800 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Dózsa György

Irányár: 5 290 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Rózsa

Irányár: 11 500 000 Ft

Eladó üzleti ingatlan / üzlet

Komló, Városház tér

Irányár: 4 850 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Pécsi út

Irányár: 6 690 000 Ft

Eladó építési telek

Mánfa, Kaposvári út

Irányár: 1 200 000 Ft

Eladó üzleti ingatlan / üzlet

Komló, Belváros

Irányár: 13 360 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Bányász

Irányár: 4 390 000 Ft

Eladó építési telek

Komló-Határtető/Mánfa/, Vízmű telep

Irányár: 1 750 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Körtvélyes

Irányár: 6 790 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Pécsi út

Irányár: 9 600 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Nagy László

Irányár: 7 100 000 Ft

Eladó üzleti ingatlan / üzlet

Komló, Kossuth Lajos

Irányár: 6 900 000 Ft

Rólunk mondták

 

Az élethelyzetem úgy hozta, hogy egyedül kellett belevágnom első saját lakásom megvásárlásába. Természetesen túl sok tapasztalattal és ismerettel nem rendelkeztem ezen a piacon, csak az ismerősöktől hallott jótanácsok és az interneten talált egy-két információmorzsa segített eligazodnom az ingatlanvásárlás buktatói között. Mivel kellő mennyiségű készpénzzel nem rendelkeztem, így banki hitelre is szükségem volt.


A lakáskeresés során találkoztam először az anovo-val, Szokol Zoltán felajánlotta segítségét nemcsak az ingatlanvásárlás, de a banki hitelügyintézés kapcsán is. Először kétkedve fogadtam az ajánlatot, gondoltam, hogy busás közvetítői díjat nem óhajtok fizetni a tanácsaiért. De hamar felvilágosított, hogy erről szó nincs, nekem egy fillérembe sem kerül a dolog. Ekkor meg, állandóan kétkedő természetem okán, az a gyanú támadt bennem, hogy mézesmadzagot húz el előttem, hogy belerángasson egy előnytelen üzletbe engem. De egyik sem bizonyult igaznak, sőt!


Az anovo végig jó tanácsokkal támogatva, minden pillanatban rendelkezésemre állva ott állt mellettem, és átsegített a sokszor nem egyszerű bürokratikus ügyintézési folyamatokon, és felvilágosított arról, hogy mit szükséges tennem, mire számíthatok, és milyen hitelkonstrukciót érdemes választanom. Rengeteg időt és energiát spórolt meg nekem azzal, hogy a papírmunka jó részét magára vállalta.

Egy előnyös hitelkonstrukciót ajánlott nekem, aminek során a lakáshitelemmel párhuzamosan egy lakástakarék pénztári befektetést is elindíthattam, aminek hozamát visszaforgatva a lakáshitelbe az évek során nagyban csökkenthető a havi hiteltörlesztésem mértéke.


Hálás vagyok az anovo-nak, hogy ilyen mértékben megkönnyítette életem egy fontos döntését, és segített eligazodni az ingatlanvásárlás és a hitelek labirintusában úgy, hogy nekem ez nem került semmilyen plusz költségbe, hiszen az anovo a banktól a megkötött üzlet után kapta meg a közvetítésért a díjat.


Szokol Zoltán szakmai felkészültsége, emberségessége és közvetlensége azt hiszem, még sokakat fog segíteni megfelelő hitelhez és ingatlanhoz jutni a jövőben is! További jó munkát és sok sikert kívánok neki immár az új lakásom szobájából írva e levelet!


Balázs (Komló)

Küldhet-e valaki az oldalra, a Hírek rovatba, a témához kapcsolódó hír javaslatot? Ha igen, akkor ezt hogyan tegye? E-mailban?

Természetesen lehet, és igen e-mailben kell elküldeni javaslatot. Amennyiben az érdekes,sokak számára hasznos témát dolgoz fel mindenképp megjelentetjük.

Hogyan tudok hitelt felvenni?

Válasz: Az oldal információkkal segíthet, a kalkulátor használata a törlesztő részlet nagyságáról ad tájékoztatást, de minden esetben javasolt konkrét ajánlat kérése, majd az előzetes felmérés alapján a személyes egyeztetés, ezután az adott igénynek megfelelő hitel kiválasztása.

Lehet szabadfelhaszálású hitel esetében is kérni az árfolyamrögzítést?

Válasz: Lehet, ha lakóingatlanon van a jelzálog és annak piaci értéke nem haladja meg a 30Mft-ot