Eladó lakás

Komló, Kossuth Lajos

Irányár: 3 690 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Jószerencsét

Irányár: 3 990 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Rózsa

Irányár: 9 900 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Irinyi János

Irányár: 2 990 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Tompa Mihály

Irányár: 7 700 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Arany János

Irányár: 3 850 000 Ft

Eladó nyaraló

Komló-Sikonda, Erdei

Irányár: 3 490 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Petöfi

Irányár: 9 270 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Madách

Irányár: 6 990 000 Ft

Eladó építési telek

Mánfa, Kaposvári út

Irányár: 1 390 000 Ft

Eladó üzleti ingatlan / üzlet

Komló, Belváros

Irányár: 13 360 000 Ft

Eladó családi ház

Magyarhertelend, Barátúr

Irányár: 18 900 000 Ft

Eladó építési telek

Komló-Határtető/Mánfa/, Vízmű telep

Irányár: 1 750 000 Ft

Eladó nyaraló

Komló-Sikonda, Rigó köz

Irányár: 4 190 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Kossuth

Irányár: 5 990 000 Ft

Eladó családi ház

Komló-Mecsekfalu, Mecsekfalu

Irányár: 22 900 000 Ft

Eladó lakás

Komló, Eötvös

Irányár: 3 290 000 Ft

Eladó családi ház

Komló, Akácfa

Irányár: 7 390 000 Ft

Adatkezelési nyilatkozat

I. A szerzői jogok védelméről

A Üzemeltető (Szokol Pénzügyi Tanácsadó Kft. ) weboldalán, az azon található minden kép, grafika, logo, szöveges tartalom, adat és információ , illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a Üzemeltető kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik.

Az üzemeltető weboldalán található információk és adatok valamint feltételek csak és kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget. Mivel az oldalon megjelenő adatok, információk tájékozató jellegűek, ezért az ebből adódó esetleges félreértések, tévedések elkerülése érdekében, minden esetben ajánljuk a személyes személyre szabott tanácsadást a  weboldalunkon olvasott információk megerősítése, pontosítása miatt. Kérjük még a döntéshozatal előtt lépjen kapcsolatba az anovohitel.hu oldalt Üzemeltető képviselőjével, illetve a weboldalairól linkek segítségével elérhető felügyeleti szervezettel. A szervezet weboldalán található  információkat a Üzemeltető nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességükért felelősséget nem vállal. Az üzemeltető továbbá nem vállal felelősséget a látogatok által az oldalon elhelyezett kommentárok illetve kérdések estén azok tartalmáért, illetve amennyiben az sértő vagy a netiket elvárásának nem megfelelő tartalommal bír, azt az oldalról törölheti, illetve jogában áll a tartalmat nem megjelentetni. Aki az oldalon kommentálás, vagy kérdés feltevés miatt regisztrál az a regisztrációval egyidejüleg elfogadja, hogy az érdeklődésének megfelelő esetlegesen és tájékoztató jeleggel egy, vagy több termékről is tájékozató emailt kap a megadott címre.

 

II. Személyes adatok kezelése

Abban az esetben, ha bármely, a weboldalak használata, valamint e-mailen keresztüli levelezés során vagy ahhoz kapcsolódóan bármilyen további személyes adat kerül a Üzemeltető birtokába/birtokunkba, a Üzemeltető kijelenti, hogy a személyes adatokat a hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a Szokol Pénzügyi Tanácsadó Kft., ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Üzemeltető - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. Az Üzemeltető az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira, forgalmára vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást banktitokként kezel. A Üzemeltető az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

 

III. Kárfelelősség kizárása

A Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

Küldhet-e valaki az oldalra, a Hírek rovatba, a témához kapcsolódó hír javaslatot? Ha igen, akkor ezt hogyan tegye? E-mailban?

Természetesen lehet, és igen e-mailben kell elküldeni javaslatot. Amennyiben az érdekes,sokak számára hasznos témát dolgoz fel mindenképp megjelentetjük.

Hogyan tudok hitelt felvenni?

Válasz: Az oldal információkkal segíthet, a kalkulátor használata a törlesztő részlet nagyságáról ad tájékoztatást, de minden esetben javasolt konkrét ajánlat kérése, majd az előzetes felmérés alapján a személyes egyeztetés, ezután az adott igénynek megfelelő hitel kiválasztása.

Lehet szabadfelhaszálású hitel esetében is kérni az árfolyamrögzítést?

Válasz: Lehet, ha lakóingatlanon van a jelzálog és annak piaci értéke nem haladja meg a 30Mft-ot